Kylpyhuoneremontilla tuot kotisi tähän päivään – palvelemme Oulun seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AVI-Muuraus on kylpyhuoneremonttien ja muiden kosteiden tilojen remonttien kokenut osaaja, jonka käsissä niin kylpyhuoneesi kuin wc-tilasi saavat nykyaikaisen ilmeen laadukkaasti ja kestävästi. Teemme remontteja ja erityisesti märkätilojen laatoituksia koko Oulun talousalueella.

Tarpeidesi ja toiveidesi mukainen kylpyhuone

Haluatko kylpyhuoneeseesi uuden ja raikkaan ilmeen? Pohditko, vastaako sen vesieristys tämän päivän vaatimuksia? Sopiiko asuntosi kylpyhuonetilat kasvavan perheen tarpeisiin vai olisiko aika tehdä asialle jotain? AVI-Muurauksen avulla saat viihtyisän, kestävän ja turvallisen kylpyhuoneen.


Remontoimme kylpyhuoneesi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Huomioimme koko perheesi ja varmistamme, että tila sopii myös esimerkiksi pienten lasten, ikääntyneiden tai liikuntarajoitteisten erityistarpeisiin. Kylpyhuoneen tyylin ja värimaailman valitset sinä.


Toteutamme kylpyhuoneremonttisi avaimet käteen -periaatteella, eli remonttipalvelumme pitää sisällään kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta loppusiivoukseen asti. Kauttamme saat tarvittaessa myös putki- ja sähkötyöt.

Kysy lisää

Ammattilaisen tekemä remontti

Pesuhuoneremontointiin tarvitaan erityisosaamista. Vesieristeet ja lattiakaadot, jotka ohjaavat pesuvesien kulkua viemäriin, tulee tehdä oikein ja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Meiltä löytyy tarvittava erikoisosaaminen kaikkien märkätilojen remonttien turvalliseen toteuttamiseen.


Tarkan hinnan kylpyhuoneremontista saat pyytämällä tarjouksen. Ota yhteyttä ja kerro ideoistasi, niin suunnitellaan remonttisi yhdessä! Muista myös kotitalousvähennys!

 

Tutustu myös muihin palveluihimme.

Lue lisää