AVI-Muuraus – kaikki muuraukset Oulun talousalueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AVI-Muuraus tarjoaa kattavasti kaikki tarvitsemasi muuraukset Oulun talousalueella. Muuraamme pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla kaikissa kohteissa, sekä sisä- että ulkotiloissa. Teemme kestäviä muurauksia ja viimeisteltyä jälkeä.

Muuraukset kaiken tyyppisiin kohteisiin

Tarjoamme osaamistamme sekä uudis- että saneerauskohteiden muurauksiin. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti yksityiset kotitaloudet, mutta palvelemme yhtä lailla esimerkiksi taloyhtiöitä ja yrityksiä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Meiltä onnistuvat sekä pienet että suuret muuraustyöt.

Kysy lisää

Muurausta sisä- ja ulkotiloissa

Sisätiloissa muuraamme harkkoväliseinät,perinteiset tiiliväliseinät, Tiileri tulisijat sekä kaikenlaiset piipit kuten esim. tiilipiipit.

Muurausten avulla tuomme myös sisustukseen uutta ilmettä. Tiililaattojen ja erilaisten pinnoitteiden avulla meiltä syntyvät juuri sinun makusi mukaiset sisustusseinät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tulisijalla tunnelmaa kotiin

Takka tai tulisija on kodin lämmin sydän, joka tuo sekä luonnollista lämpöä että eloa sisustukseen. Teemme takkojen, hormien ja erilaisten tulisijojen muuraukset ja asennukset perinteisin menetelmin. Voimme esimerkiksi muurata takan yhteyteen leivinuunin, jonka uumenissa kodin ruoka ja leivonnaiset paistuvat samalla, kun kodin sisäilma lämpenee miellyttäväksi.

 

Saat meiltä alusta asti itse tehdyn tulisijan, joka on juuri toiveidesi mukainen. Tulisijan ulkonäkö on täysin mieltymystesi perusteella muunneltavissa. Olemme toteuttaneet aidosti asiakkaidemme näköisiä takkoja ja muita tulisijoja jo useiden vuosien ajan.

 

Teemme myös muun muassa remonttitöitä. Tutustu muihin palveluihimme!

Lue lisää