Huoneistoremontit ja muut remontit Oulun talousalueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AVI-Muuraus tekee huoneistoremontit ja muut remonttityöt sisä- ja ulkotiloissa Oulun seudulla. Palvelemme joustavasti niin kotitalouksia kuin muitakin toimijoita mitä erilaisimmissa remonttitarpeissa.

Monipuolista remonttiosaamista

Ammattitaitomme ansiosta meiltä hoituvat monipuolisesti mitä erilaisimmat remonttityöt: teemme kaikkea kokonaisvaltaisista huoneistoremonteista kirvesmiehen ja timpurin töihin – asiakkaan tarpeiden mukaan.


Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa sen, että saat usein kaiken remontissa tarvitsemasi meiltä. Tarvittaessa hoidamme myös remontin putki- ja sähkötöille sopivan tekijän siten, että putki- ja sähkötyöt lomittuvat saumattomasti yhteen muun remontin kanssa.

Ota yhteyttä!

Olisiko aika remontoida?

Teemme kaikki kodin remontit pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin koko rakennusten remontteihin kaikkialla Oulun talousalueella.

 

Aina ei tarvitse uusia koko asuntoa lattiasta kattoon, sillä jo pienikin pintaremontti piristää asunnon ilmettä. Sovimme remontin laajuudesta tapauskohtaisesti kanssasi. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että esimerkiksi taloyhtiöitä. Teemme huoneistoremontit omakotitaloihin, kerrostalohuoneistoihin ja rivitaloihin.

Pyydä tarjous

Remontit avaimet käteen -periaatteella

Saat meiltä remonttityöt avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaiken remonttitarvikkeiden hankkimisesta remontin eri osa-alueiden toteuttamiseen, viimeistelyyn ja jälkiemme siivoukseen saakka.

 

Palvelumme kattavat niin tasoitukset, maalaukset, tapetoinnit, parkettien ja lattiapintojen hionnat, vesieristykset kuin kaakeloinnitkin. Pystymme huolehtimaan paikalle myös asiansa osaavan putkimiehen ja sähköasentajan, ilman että sinun tarvitsee erikseen sopia remontista eri alojen ammattilaisten kanssa.

 

Teemme myös erilaiset muuraustyöt. Lue lisää!